пʼятниця, 08 жовтня 2021 11:48

"Можливо, Малиновський демонстративно при всій команді послав Петракова?" - Санжар

"Можливо, Малиновський демонстративно при всій команді послав Петракова?" - Санжар
Олександр Петраков понад десять років працює в системі збірних України. Фото: УАФ

Причиною конфлікту між тренером збірної України Олександром Петраковим та півзахисником "Аталанти" Русланом Малиновським могла стати нестриманість останнього.

Колишній тренер "Карпат" та "Олімпіка" Роман Санжар прокоментував ситуацію.

"Мені складно судити, хто повинен зробити перший крок, адже я не знаю всіх подробиць. Між ними має відбутися розмова, і в цьому діалозі вони повинні вирішити всі розбіжності. Знайти правильні слова – це теж робота тренера.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт назвав причину конфлікту Петракова й Малиновського

Я не думаю, що Малиновський поводиться якось по-хамськи. Він – професіонал і адекватна людина. Повинен адекватно сприймати всі рішення тренера. Але я не знаю, що там насправді сталося. Можливо, Малиновський демонстративно при всій команді послав тренера. Тоді на місці Петракова я б з ним не розмовляв узагалі. У цьому випадку жодного місця для компромісу немає. Тоді його потрібно показово відсторонити від команди. Якщо не було таких речей, тоді повинна бути дипломатія, а якщо були – жодних розмов.

Малиновський – класний гравець, але, напевне, тренеру команда дорожча. Ім'я та авторитет наставника завжди повинні бути на рівні. Петраков тільки почав працювати. Йому ще потрібно утвердитися перед хлопцями. Вони разом повинні пройти якийсь шлях, щоб між ними зав'язалися стосунки. Малиновський збірній потрібен, звичайно. Він міг би допомогти. У нього є прекрасні ігрові якості, він добре грає в топчемпіонаті, отримує високі оцінки. Однак потрібно розуміти справжню причину невиклику Руслана", – цитує Санжара FanDay.

Руслан Малиновський був одним із лідерів збірної України за часів роботи Андрія Шевченка. Новий наставник збірної Олександр Петраков не викликав його на матчі збірної в жовтні.

9 жовтня Україна зіграє в гостях проти фінів, а за три дні прийматиме боснійців.

Зараз ви читаєте новину «"Можливо, Малиновський демонстративно при всій команді послав Петракова?" - Санжар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі