четвер, 07 жовтня 2021 14:26

Експерт назвав причину конфлікту Петракова й Малиновського

Експерт назвав причину конфлікту Петракова й Малиновського
Олександр Петраков невдало дебютував на чолі збірної України. Фото: УАФ

Між тренером збірної України Олександром Петраковим і одним з лідерів національної команди Русланом Малиновським стався конфлікт через небажання гравця виконувати тренерські настанови.

Колишній тренер "Олександрії" Володимир Шаран дав оцінку протистоянню тренера й гравця.

"Виходячи на заміну, Малиновський не виконує вимоги тренера. Через це стався конфлікт. А Петраков якщо ухвалив рішення, вже не відступає від нього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чи повторить Зінченко долю Малиновського у збірній України

Важко судити на рівні збірної, що б зробив я. Але на рівні клубної команди, напевно, вчинив би так само. У мене була схожа ситуація з Антоном Шендриком (колишній захисник "Олександрії". - Gazeta.ua), коли я його в дубль відправив. Ми вигравали у "Львова" 1:0, суперник грав удесятьох. Шендрик побіг в атаку, я на нього накричав. Сказав, що це неправильно. Він огризнувся, а через дві хвилини м'яч влучив у наші ворота. У підсумку матч закінчився із рахунком 1:1. Після гри я відправив його в дубль. Згодом я охолов, хлопці попросили за Шендрика. У наступній грі ми перемогли "Карпати". І враховуючи заслуги футболіста перед командою, я його повернув.

Збірна України - зовсім інший рівень. Тут футболісти захищають честь країни. А якщо гравець виходить на заміну з небажанням грати або не виконує вимоги тренера... Тренер відповідає за результат. Ось так вчинив Петраков", - сказав Шаран у коментарі FanDay.

Руслан Малиновський був одним із лідерів збірної України за часів роботи Андрія Шевченка. Новий наставник збірної Олександр Петраков не викликав його на матчі збірної в жовтні.

9 жовтня Україна зіграє в гостях проти фінів, а за три дні прийматиме боснійців.

Зараз ви читаєте новину «Експерт назвав причину конфлікту Петракова й Малиновського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі