пʼятниця, 10 травня 2013 10:21

Моєс з нетерпінням чекає на старт роботи в "МЮ"

Моєс з нетерпінням чекає на старт роботи в "МЮ"
"Пропозиція очолити "МЮ" - це те, що не трапляється з вами часто" - Моєс ФОТО: dailymail.co.uk

Головний тренер "Евертона" Девід Моєс поділився враженнями від призначення на пост тренера "Манчестер Юнайтед" з 1 липня 2013 року.

"Це велика честь, коли тобі пропонують стати наступним тренером "Манчестер Юнайтед". Я дуже радий, що сер Алекс Фергюсон вважає за потрібне рекомендувати мене на цю посаду. З величезною повагою ставлюся до того, що він зробив, зокрема для "МЮ".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наступником Ферґюсона має стати Моєс

Я знаю, як важко буде працювати після найкращого тренера в історії, але пропозиція очолити "МЮ" - це те, що не трапляється з вами часто. З нетерпінням чекаю того часу, коли займу цю посаду.

У мене була приголомшлива робота в "Евертоні" - з чудовим головою правління, радою директорів і з прекрасними гравцями. З сьогоднішнього дня і до кінця сезону я зроблю все, що в моїх силах, щоб ми закінчили сезон якомога вище у турнірній таблиці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Девід Мойес підписав з "Манчестер Юнайтед" шестирічний контракт - офіційно

Фантастичні фанати "Евертона" зіграли величезну роль у тому, щоб моє перебування на "Гудісоні" було максимально приємним. Я дякую їм від усього серця за підтримку, яку вони надавали мені і гравцям.

"Евертон" буде близький мені впродовж усього мого життя", - сказав Моєс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Моєс проробив фантастичну роботу в "Евертоні" - Фергюсон

Відзначимо, що контракт 50-річного шотландського фахівця буде розрахований на 6 років.

Зараз ви читаєте новину «Моєс з нетерпінням чекає на старт роботи в "МЮ"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі