четвер, 19 жовтня 2017 21:13

"Моя мрія - тренувати в Англії" - наставник "Шахтаря"

"Моя мрія - тренувати в Англії" - наставник "Шахтаря"
"Зараз я зосереджений тільки на "Шахтарі" — Паулу Фонсека

Головний тренер "Шахтаря" Паулу Фонсека розповів, що мріє жити і працювати в Англії.

"Після минулого успішного сезону був ризик, що гравці зосередяться на Лізі чемпіонів і розслабляться в чемпіонаті, але цього не сталося. У чемпіонаті ми залишаємося на першому місці, граючи без страху, ризикуючи і зберігаючи нашу філософію.

Моя мрія - тренувати в Англії і жити в цій атмосфері. Це визнання хорошої роботи, яку ми реалізували, але зараз не час думати про це.

Я зосереджений тільки на "Шахтарі", на те, щоб підтвердити завойовані титули і намагатися досягти хороших результатів у Лізі чемпіонів, це мій пріоритет", - сказав Фонсека.

У вівторок "Шахтар" переміг "Фейєнорд" у Роттердамі з рахунком 2:1 в матчі Ліги чемпіонів.

Сьогодні надійшли в продаж квитки на поєдинок 4-го туру турніру "Шахтар" - "Фейєнорд".

Ціна квитків коливається в діапазоні від 70 до 6000 гривень. Купити їх можна в касах стадіону "Металіст", роздрібній мережі Харкова, а також в інтернеті.

При цьому вартість квитків деяких категорій згодом може бути переглянута в залежності від попиту. Так працює впроваджена "Шахтарем" в цьому сезоні система динамічних цін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наставника "Шахтаря" зарахували до компанії топ-тренерів

Матч "Шахтар" - "Фейєнорд" пройде в Харкові 1 листопада. Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію поєдинку. Прямий ефір на каналі "Україна".

Турнірне становище в групі F після трьох турів: 1. "Манчестер Сіті" - 9 очок; 2. "Шахтар" - 6; 3. "Наполі" - 3; 4. "Фейєнорд" - 0.

Зараз ви читаєте новину «"Моя мрія - тренувати в Англії" - наставник "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі