неділя, 01 жовтня 2017 14:08

Наставника "Шахтаря" зарахували до компанії топ-тренерів

Наставника "Шахтаря" зарахували до компанії топ-тренерів
Паулу Фонсека другий сезон працює з "Шахтарем"

Журналіст італійського видання Tuttomercato Джанлуїджі Лонгар у своїй статті оцінив перспективи головного тренера "Шахтаря" Паулу Фонсеки.

"Світ топ-тренерів, зазвичай дуже елітарний і рідко допускає нових учасників. Однак, тенденції змінюються у бік поваги до навичок, техніки та результатів роботи окремих наставників, які отримують похвалу від найкращих експертів у своїй справі на континенті. Йдеться про Паулу Фонсеку, португальською тренера донецького "Шахтаря".

У Групі F Ліги чемпіонів є три головних тренера, які стурбовані не тільки досягненням результату, але і тим, як він досягається. Не випадково, що саме Мауріціо Саррі і Пеп Гвардіола ідентифікували Паулу Фонсеку як одного з небагатьох фахівців на міжнародній арені, які мають здібності переслідувати таку амбітну мету.

В результаті "Наполі" програв в прямому протистоянні "Шахтареві" -1:2. "Шахтар" в матчі з "Манчестер Сіті" зумів зіграти внічию перший тайм — 0:0. Його команда мала до перерви певні контршанси, а командна взаємодія з виходом Фреда на ударну позицію була такою, якій би позаздрив і сам Гвардіола.

Статистичні дані підтверджують той факт, що кандидатура Фонсеки вже включена в когорту найкращих європейських тренерів, і що він тепер перебуває в центрі уваги всіх топ-клубів старого континенту і готовий для такої роботи. При наявності серйозної пропозиції, можливо це станеться вже найближчим часом", - зазначає Tuttomercato.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "У плані тактики він - один з найкращих у світі": хто став творцем перемоги "Шахтаря" над "Наполі"

Наступний поєдинок Ліги чемпіонів донеччани проведуть 17 жовтня в Нідерландах проти "Фейєноорда". Наш сайт проведе текстову онлайн-трансляцію зустрічі. Прямий ефір на каналі "Україна".

Зараз ви читаєте новину «Наставника "Шахтаря" зарахували до компанії топ-тренерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі