середа, 11 липня 2012 22:51

"Моя головна мета - стати повноцінним чемпіоном світу" - Олександр Спірко

"Моя головна мета - стати повноцінним чемпіоном світу" - Олександр Спірко
Одесу очікує масштабний боксерський турнір компанії братів Кличків. Фото: прес-служба "К2 Promotions"

21 липня в одеському Палаці спорту відбудеться масштабний боксерський турнір компанії братів Кличків "K2 Promotions".

Головною подією вечора стане поєдинок між В'ячеславом "Steel Power" Узєлковим (26-2, 16 КО) і швейцарським боксером Мохамедом Белкасем (20-5-1, 9). На кону - вакантний титул Інтерконтинентального чемпіона WBO в напівважкій вазі.

Сьогодні, 11 липня, в ресторані "Zebra" відбулася прес-конференція, присвячена майбутньому турніру, повідомляє прес-служба "К2 Promotions".

"Я дуже радий, що мені дали шанс ще раз довести, що я можу боксувати, можу вигравати і залишати чемпіонські пояси в Україні, бо дуже люблю свою країну. Я чекаю хорошого бою і налаштований тільки на перемогу", - заявив В'ячеслав Узєлков на прес-конференції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бокс. Узєлков та Спірко проведуть в Одесі титульні поєдинки

33-річний вінничанин Узєлков востаннє виходив у ринг 12 травня цього року в Броварах, вигравши за очками у Равшанбека Джаббарова (10-3, 5 КО) з Узбекистану. Нинішній суперник В'ячеслава - швейцарський боксер арабського походження Мохамед Белкасем.

У другому титульному поєдинку вечора герой торішнього одеського турніру чемпіон світу за версіями WBC, IBO і IBF серед молоді Олександр "Блискавичний" Спірко (14-0, 7 КО) виборюватиме титул чемпіона Європи за версією WBO у першій середній вазі в поєдинку проти Хав'єра Гарсії Роче (11-1-1, 8) з Іспанії.

"Я є абсолютним чемпіоном світу серед молоді і на нині моя головна мета - стати повноцінним чемпіоном світу. Мені випав шанс боксувати за титул чемпіона Європи за версією WBO. Суперника свого я вивчив, переглянув відеозаписи поєдинків. Хав'єр Гарсія Роче - агресор і більшість поєдинків виграв нокаутами. Ми продумали стратегію бою. Впевнений, перемога буде на моєму боці", - сказав Олександр Спірко на прес-конференції.

В андеркарді одеського турніру в ринг вийдуть також Макс Бурсак, Андрій Руденко, Валерій Бражник, Валентин Головко, Вадим Новопашин.

Зараз ви читаєте новину «"Моя головна мета - стати повноцінним чемпіоном світу" - Олександр Спірко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі