субота, 13 липня 2013 13:56

Моурінью, Террі і Лемпард стали на коліна перед королем Таїланду
10

Фото: ФОТО: chelseacf.com

"Челсі", який зараз знаходиться в комерційному турне по Азії, віддав данину поваги королю Таїланду.

Головний тренер "синіх" Жозе Моурінью разом з капітаном команди Джоном Террі і Френком Лемпардом відвідали лікарню, де проходить лікування 85-річний монарх.

Так як Пхуміпон Адульядет не міг залишити палату, представники "Челсі" поклали квіти до портрета короля, після чого встали на коліна, продемонструвавши покірність царській особі.

Візит Моурінью і гравців до лікарні викликав інтерес у декількох сотень місцевих футбольних вболівальників, які заполонили площу перед лікарнею.

Френк Лемпард поділився з Chelsea TV своїми враженнями про поїздку і фанатів: "Це було справжнє божевілля, в хорошому сенсі цього слова. Ви можете побачити наскільки широко виріс наш клуб за роки, які ми тут були. Ми вже їздили по Сходу та Америці. Раніше у нас була підтримка, але зараз це зовсім інший рівень. Вболівальники дуже вражені, і ми щасливі бачити це. Ми ніколи не відчували ніякої небезпеки або страху перебуваючи в натовпі, вони просто хочуть потиснути тобі руку або зробити швидку фотографію або попросити автограф, і ми завжди раді відповісти."

Після поїздки, гравці відпочивали, а потім виїхали до Міжнародної Школи Бангкока для свого першого тренування, де Моурінью, зі своїм тренерським штабом, організували команді 90-хвилинну тренувальну сесію.

Зараз ви читаєте новину «Моурінью, Террі і Лемпард стали на коліна перед королем Таїланду ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі