неділя, 30 червня 2013 11:58

Мінус чотири: "Челсі" попрощався з кількома футболістами

Мінус чотири: "Челсі" попрощався з кількома футболістами
Едінсон Кавані може стати новачком "Челсі" ФОТО: sport.nur.kz

Лондонський "Челсі" розлучився з Йоссі Бенаюном, Флораном Малуда, Россом Тернбуллом і Паулу Феррейрою, контракти яких з клубом завершилися.

З цих гравців найдовше представником "Челсі" був Паулу Феррейра. Всього португальський футболіст зіграв за синіх 217 разів, з них 50 в якості заміни.

"Його запам'ятають у клубі найкращим помічником та істинним членом сім'ї "Челсі". Всі в клубі вдячні Паулу за ці чудові 9 років і бажають всього найкращого в майбутньому", - написано на офіційному сайті клубу.

Раніше повідомлялося, що нападник "Наполі" Едінсон Кавані узгодив контракт з "Челсі". За даними італійської преси, угода уругвайського бомбардира розрахована на п'ять років і передбачає заробітну плату у розмірі 8,5 мільйонів євро на рік.

У той же час сині не хочуть платити € 63 млн, прописані в якості відступних. "Наполі" готовий піти на поступки, але тільки якщо в угоду буде включений бразильський півзахисник Рамірес, з яким "Челсі" розлучатися не бажає.

В Італії вважають, що з гонки за Кавані вибув "Манчестер Сіті", а мадридський "Реал" звернув свою увагу на форварда "Ліверпуля" Луїса Суареса.

Зараз ви читаєте новину «Мінус чотири: "Челсі" попрощався з кількома футболістами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі