понеділок, 10 вересня 2012 15:49

Моурінью і Перес спробують підняти настрій Роналду

Моурінью і Перес спробують підняти настрій Роналду
Після матчу з "Гранадою" Роналду заявив, що нещасливий у "Реалі" ФОТО: donbass.ua

Форвард мадридського футбольного клубу "Реал" Кріштіану Роналду зустрінеться з головним тренером цієї команди Жозе Моурінью і з президентом "Реала" Флорентіно Пересом, щоб обговорити конфліктну ситуацію, що виникла у Роналду з керівництвом клубу. Про це пише іспанське видання AS.

Очікується, що зустріч Роналду, Моурінью і Переса пройде 12 вересня після повернення Роналду зі збірної Португалії.

2 вересня Роналду забив два м'ячі в матчі чемпіонату Іспанії з "Гранадою", в якому "Реал" переміг з рахунком 3:0. Однак свої голи португалець не святкував, а після гри заявив, що він нещасливий в "Реалі".

За даними AS, причиною невдоволення гравця є те, що клуб не підписав з ним новий контракт з підвищеною зарплатою (термін чинної угоди закінчується в 2015 році). "Реал" міг зробити це, якщо б в літнє трансферне вікно продав бразильця Кака (тоді клуб отримав би за нього гроші і позбувся необхідності платити йому високу зарплату), однак домовитися про трансфер цього футболіста не вийшло.

Також Роналду нібито незадоволений недостатньою інформаційною підтримкою, яку йому надає "Реал". Гравець вважає, що через це він опиняється в невигідному становищі при виборі кращого футболіста року за версією УЄФА або володаря "Золотого м'яча".

Представники "Реала" ж говорять, що вони не хочуть виділяти когось з гравців клубу, що претендують на індивідуальні призи (на "Золотий м'яч", наприклад, крім Роналду, претендував Ікер Касільяс).

Зараз ви читаєте новину «Моурінью і Перес спробують підняти настрій Роналду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі