понеділок, 10 вересня 2012 13:57

"Я жива легенда" - Ібрагімовичу відкрили зірку на алеї Слави

Шведський нападник "Парі Сен-Жермен" Златан Ібрагімович після включення його імені в Алею Слави в Мальме заявив, що заслужив визнання.

"Це велика честь для мене. Включення в Алею Слави означає, що я чогось досяг за свою кар'єру. Зазвичай кажуть, що не можна стати легендою, поки не помреш. Але я жива легенда - принаймні, в Мальме", - цитує 30-річного Ібрагімовича французька преса.

Крім цього, Ібрагімовичу не сподобалося, що його порівнюють з Кріштіану Роналду.

"Я бачу, ви намагаєтесь порівнювати мене з одним футболістом, але я не збираюся це обговорювати. Коли я забив "Ліллю"на першій хвилині матчу, залишалося грати ще весь матч. Я волію залишати свою радість до кінця матчу, коли я впевнений, що ми набрали три очки", - додав Златан.

Ібрагімович, який почав кар'єру у шведському "Мальме", виступав за голландський "Аякс", італійські "Ювентус", "Інтер" і "Мілан" та іспанську "Барселону". З кожною командою Ібрагімович ставав переможцем національного чемпіонату.

Зараз ви читаєте новину «"Я жива легенда" - Ібрагімовичу відкрили зірку на алеї Слави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі