пʼятниця, 22 травня 2009 09:51

Моурінью дав прогноз на фінал ЛЧ та ЧС-2010

Моурінью дав прогноз на фінал ЛЧ та ЧС-2010
Головний тренер "Інтера" Жозе Моурінью заявив, що результат фіналу Ліги чемпіонів, в якому зустрінуться "Барселона" та "Манчестер Юнайтед", вирішиться в серії пенальті. Моурінью не зазначив, з яким рахунком завершиться основний та додатковий час матчу, а також хто виграє серію пенальті.

Португальський фахівець зробив свою заяву в ефірі програми "Attenti а que due" на каналі Sky Italia. Її ведучими є колишні футболісти збірної Італії Джанлука Віаллі та Паоло Россі. У Лізі чемпіонів - 2008/09 команда Моурінью програла "Манчестер Юнайтед" в 1/8 фіналу.

Тренер "Інтера" також визначив переможця чемпіонату світу з футболу 2010 року в ПАР. Моурінью вважає, що чемпіоном світу 2010 року стане збірна Аргентини.

Фінал Ліги чемпіонів "Барселона" - "Манчестер Юнайтед" відбудеться 27 травня в Римі. Гра почнеться о 21:45 за київським часом і буде показана в прямому ефірі на каналі "Спорт".

ЛентаSky Italia, sportbox

Зараз ви читаєте новину «Моурінью дав прогноз на фінал ЛЧ та ЧС-2010». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі