четвер, 02 квітня 2009 17:28

Жозе Моурінью відчуває себе "Робін Гудом" Серії А

Жозе Моурінью відчуває себе "Робін Гудом" Серії А

Головний тренер міланського футбольного клубу "Інтер" Жозе Моурінью заявив, що він відчуває себе Робін Гудом, оскільки основні суперники "Інтеру" в чемпіонаті Італії володіють впливовими засобами масової інформації, тоді як "Інтер" має в своєму розпорядженні тільки кабельний телеканал. Про це повідомляє AFP.

Тренер підкреслив, що число передплатників телеканалу Inter Channel складає тільки 45 тисяч чоловік, у той час у туринського "Ювентуса" є авторитетна газета Tuttosport, а власник "Мілана" Сільвіо Берлусконі контролює медіаімперію, що включає три телевізійні канали і ряд періодичних видань.

Моурінью висловив упевненість у тому, що за підсумками сезону-2008/09 "Інтер" стане чемпіоном Італії. Тренер також відзначив, що після закінчення його контракту з міланським клубом він планує очолити одну з іспанських команд.

За дев"ять турів до кінця чемпіонату Італії сезону-2008/09 "Інтер" лідирує з відривом в сім очок "Ювентуса", який займає друге місце.

За матеріалами lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Жозе Моурінью відчуває себе "Робін Гудом" Серії А». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі