субота, 25 серпня 2012 14:34

Московське "Динамо" здобуло першу перемогу в чемпіонаті Росії

Московське "Динамо" здобуло першу перемогу в чемпіонаті Росії
"Динамо" перервало серію з п'яти поразок поспіль. Фото: luzhniki-ru.livejournal.com

У рамках шостого туру російської Прем'єр-Ліги відбулося столичне дербі "Локомотив" - "Динамо". Біло-блакитні здобули першу перемогу в нинішньому чемпіонаті Росії, перервавши серію з п'яти поразок поспіль.

Перший небезпечний момент у цій зустрічі вдалося створити динамівцям, які небезпечно виконали штрафний. Рахунок в матчі був відкритий на 12-й хвилині, коли Кокорін вийшов один на один з голкіпером і переграв його.

Втім відігралися червоно-зелені через кілька хвилин, коли Майкон головою переправив м'яч у ворота Шуніна.

Другий тайм стартував з гострої атаки "залізничників". Однак у підсумку через деякий час знову повели динамівці - Джуджак забив м'яч у ближній кут воріт.

Раділи, проте, підопічні Петреску недовго, тому що через пару хвилин рахунок господарі зрівняли. Дебютним голом відзначився Н'Дойе: cенегальцу вдалося головою переправити м'яч у сітку.

Однак переможний м'яч у цій зустрічі був забитий біло-блакитними. На 68-й хвилині Нобоа акуратно підсік м'яч у дальній кут воріт "Локомотива" і приніс своїй команді довгоочікувану перемогу.

Чемпіонат Росії

Прем'єр-Ліга. 6-й тур

Локомотив (Москва) - Динамо (Москва) - 2:3

Голи: Кокорін, 12 (0:1); Майкон, 21 (1:1); Джуджак, 59 (1:2); Н'Дойе, 65 (2:2); Нобоа, 68 (2:3).

Зараз ви читаєте новину «Московське "Динамо" здобуло першу перемогу в чемпіонаті Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі