субота, 08 вересня 2018 12:06

Молодіжна збірна України здобула важку перемогу в кваліфікації на Євро

Молодіжна збірна України здобула важку перемогу в кваліфікації на Євро
Українці в напруженому матчі здолали Латвію. Фото: Footboom.com

Молодіжна збірна України здобула важку перемогу в рамках відбору на Євро-2019. Наша команда в складному та драматичному матчі перемогла однолітків з Латвії.

"Українці вийшли вперед на 21-й хвилині матчу. Коваленко зі штрафного пробив у "стінку", але Шапаренко був першим на підбиранні і встиг завдати удару з лінії штрафного майданчика, а Попов п'ятою відправив м'яч у сітку воріт.

Подвоїв перевагу України Мар'ян Швед. Півзахисник Карпат в лівому куті штрафного латвійців фінтом залишив позаду двох опонентів, потім на замасі прибрав ще двох захисників і холоднокровно низом пробив повз голкіпера суперника.

В середині другого тайму латвійці несподівано зрівняли рахунок. Фьодоровс та Кігурс відзначились з інтервалом у три хвилини. Однак, Віктор Коваленко майже відразу знову вивів українців вперед", - розповідає "Футбол24"

Євро-2019 (U-21). Кваліфікація

Україна – Латвія – 3:2

Голи: Попов, 21, Швед, 28, Коваленко, 65 – Фьодоровс, 60, Кігурс, 63

Після цього матчу Україна піднялася на третє місце у своїй відбірковій групі. Відставання від Нідерландів, які йдуть другими, складає всього одне очко. Наступний матч молодіжна збірна зіграє проти Андори 11 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Молодіжна збірна України здобула важку перемогу в кваліфікації на Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі