пʼятниця, 07 травня 2010 17:01

Міжхребцева грижа прикувала Раймона Доменека до ліжка

Міжхребцева грижа прикувала Раймона Доменека до ліжка

Головному тренеру збірної Франції з футболу Раймону Доменеку прописаний постільний режим, повідомляє Reuters. Лікарі ухвалили таке рішення після того, як у наставника була виявлена міжхребцева грижа. За даними французької газети L'Equipe, Доменек проведе в ліжку кілька днів, після чого зможе повернутися до повноцінної роботи.

Через складнощі зі здоров'ям Доменек не зміг поїхати в Англію, де 5 травня відбувся матч чемпіонату Прем'єр-ліги "Манчестер Сіті" - "Тоттенхем". Тренер збірної Франції планував подивитися на гру півзахисника Патріка Вієйра, який виступає за "Манчестер Сіті".

58-річний Доменек очолив збірну Франції в 2004 році. У 2006 році він вивів французів у фінал чемпіонату світу, де вони по пенальті поступилися команді Італії. Проте на Євро-2008 збірна Франції не змогла вийти з групи.

У груповому турнірі чемпіонату світу 2010 року в ПАР суперниками французів будуть команди ПАР, Мексики і Уругваю. Доменек повинен назвати розширений склад збірної Франції на ЧС-2010 наступного тижня.

За матеріалами Лента.ру

Зараз ви читаєте новину «Міжхребцева грижа прикувала Раймона Доменека до ліжка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі