понеділок, 10 грудня 2012 11:19

"Мілевського потрібно забирати з цього болота" - Селюк

"Мілевського потрібно забирати з цього болота" - Селюк
Селюк: "Проблема Мілевського в дебільних агентах". Фото: tavriya.eu

Відомий вітчизняний футбольний агент Дмитро Селюк пояснив, чому нападаючий київського "Динамо" Артем Мілевський досі не пішов зі столичного клубу.

"Динамо" може продати Мілевського та інших. Інша справа, що Мілевський вже давно повинен був піти з "Динамо" і прогресувати. Він же є талановитим футболістом. І тут справа не в "Динамо", а дебільних агентах нападника, таких як Лахтер і йому подібних", - заявив Селюк в інтерв'ю" Футбол 24 ".

Він зазначив, що деякі думають більше про свою кишеню, ніж про успіх свого футболіста.

"Упевнений, що Мілевський давно має піти з "Динамо". Два роки тому було гарна пропозиція для нього від одного англійського клубу. Але коли дізнався, хто його агент, сказав, що хай він і далі з ним працює. На цьому все закінчилося", - пояснив Селюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "По Мілевському не було жодної пропозиції" - Суркіс

Дмитро Дмитрович переконаний, що якщо за Артема хтось дасть 5 мільйонів, як його оцінює портал transfermarkt.de, то Ігор Суркіс повинен сказати "спасибі" і приватним літаком доставити Мілевського в цю команду.

"Можу сказати, що сьогодні Мілевський повинен перейти в інший клуб, тільки не в український. Він талановитий хлопець, дуже талановитий. Він, схоже, подобається дівчатам. Але його потрібно з цієї клоаки, болота забирати. Якщо це зробити, передати в нормальні руки , він ще може грати футбол", - вважає Селюк.

Агент додав, що Артем не повинен зараз думати про "Челсі", "Манчестер Юнайтед" або "Баварію", а повинен заново почати працювати над собою.

Зараз ви читаєте новину «"Мілевського потрібно забирати з цього болота" - Селюк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі