вівторок, 27 листопада 2012 09:10

"Мілевському треба одружитися, це піде йому на користь" - Леоненко

Як відомо в неділю президент київського "Динамо" Ігор Суркіс оголосив, що нападник команди Артем Мілевський виставлений на трансфер.

А вчора в інтернеті з'явилися фотографії, які, можливо, стали для боса "біло-блакитних" останньою краплею. На них видно, як ввечері п'ятниці, за 40 годин до матчу чемпіонату України з "Арсеналом", Артем, ще в статусі потрібного "біло-синім" гравця розслаблявся в компанії вже оголошених непотрібними Мілоша Нінковича і Бадра Каддурі на вечірці Dance On The Table в нічному клубі Serebro.

 

Свій коментар "Сегодня" на цей рахунок дав колишній нападник київського "Динамо", кращий футболіст України 1992-94 років Віктор Леоненко.

"Ну як таке можливо?! Якщо ти робиш результат на полі, то за його межами займайся, чим хочеш. Але якщо ти навіть до складу не потрапляєш, про яку дискотеку можна говорити? Та ти повинен на базі спати з м'ячем! Ось вам і підхід. Тому в Артема нічого і не виходить. І мені його шкода, причому вже давно.

На продаж його виставили тільки зараз. Але я говорив про це ще роки три-чотири тому. Слабкий він, не підходить "Динамо". Може зачепитися за м'яч, красиво віддати. Але цього мало для людини, яка, по суті, повинна забивати. З лівої бити не вміє, з правої - ледве б'є. Головою не грає. Не біжить.

При цьому раз у раз міняє свою думку. То стверджує, що йому потрібно доводити претензії на місце в складі, якщо він у нього не проходить, то заявляє: я - Артем Мілевський, мені нікому нічого не треба доводити. Мовляв, сиджу в запасі, зате - на "Феррарі", отже, життя вдалося. Він став менше падати. Але і грати перестав. Так що я не думаю, що так просто буде продати Артема або віддати в оренду. Можливо, він залишиться в "Динамо", тільки вже в дублі.

Чутки про перехід Мілевського в "Дніпро"? "Дніпро" зараз не біжить - летить. Мілевського в цій грі я не бачу. Але для Артема не все ще втрачено. Скільки йому? 27? Не такий старий, тим більше, для нашого чемпіонату. Просто треба переглянути своє ставлення. Не до футболу, а до людей. Мені здається, йому треба одружитися. Заспокоїться. Може, попадеться така дружина, яка буде його контролювати. Це піде йому на користь", - сказав Леоненко.

Зараз ви читаєте новину «"Мілевському треба одружитися, це піде йому на користь" - Леоненко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі