понеділок, 22 березня 2010 13:39

Мілевський забив 550-ий гол "Динамо" на виїзді

Мілевський забив 550-ий гол "Динамо" на виїзді

Київське "Динамо" залишилося незадоволеним результатом гри в Донецьку, зате для любителів статистики матч вийшов цікавим.

Виїзний матч проти донецького "Металурга" не приніс позитивних емоцій - як самим динамівцям, так і вболівальникам клубу. Зігравши внічию з командою Миколи Костова, команда вперше з початку сезону опустилася на друге місце. Правда, у випадку перемоги в перенесеному матчі 13-го туру проти "Закарпаття", підопічні Валерія Газзаєва зможуть повернути собі втрачене лідерство.

Незважаючи на втрату очок, "Динамо" змогло продовжити свою безпрограшну серію до 26 матчів. А капітан команди Артем Мілевський, який відзначився результативним ударом, став автором 550-го голу команди на чужих полях.

До речі, цей м"яч став для Артема 11-м у сезоні, що дозволило йому разом з нападаючими "Металіста" Джексоном Коельо і "Дніпра" Євгеном Селезньовим очолити бомбардирські перегони. Як бачимо, в подальшому нас чекає цікава боротьба - як за чемпіонство, так і за звання найкращого "снайпера" українського чемпіонату.

За матеріалами ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Мілевський забив 550-ий гол "Динамо" на виїзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі