вівторок, 04 січня 2022 15:08

Миколенко розплакався після переходу в "Евертон"

Миколенко розплакався після переходу в "Евертон"
Віталій Миколенко став першим зимовим новачком "Евертона". Фото: ФК "Евертон"

Захисник збірної України 22-річний Віталій Миколенко не зміг стримати емоції після переходу в "Евертон".

Він зізнався, що розплакався, коли сторони домовилися про трансфер.

"Дізнався про інтерес 12 грудня після гри із "Зорею". Повідомили, що мені потрібно бути наступного дня в клубному офісі - можливо, буде пропозиція. Я навіть не знав від якого клубу. Коли запитали, чи маю англійську візу, зрозумів, що це англійський клуб.

Коли приїхав, Ігор Суркіс навів мені приклад доньки. Сказав, що я йому як син і мені вирішувати, чи залишатись у "Динамо", завойовувати трофеї та отримувати гідну зарплату. "Але якщо ти готовий, скажи. І ми далі вестимемо переговори" - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Миколенку назвали терміни для вивчення англійської мови

Я відповів, що не знаю, чи готовий, але сильно хочу. А бажання - це, напевно, найважливіше у футболі та в житті. Коли Ігор Михайлович сказав "ти мені як син", я задумався. Сльози були потім, коли відбулася розмова між президентами двох клубів, і все погодили. Було багато чуток. Спочатку я не вірив, що це може статися зі мною.

Мені батьки й дівчина говорили, що це ніби в кіно. І коли все погодили, я сів у машину й заплакав. Мені додому їхати 40 хвилин, і десь 30 хвилин я плакав. Зателефонував батькам дівчини, поплакав ще з ними. А потім ще наодинці.

Складно пояснити почуття. Я сильно зрадів і водночас злякався", - сказав Миколенко в коментарі офіційному сайту киян.

Віталій Миколенко виступав за "Динамо" з 2017-го до 2022 року. "Евертон" заплатив за захисника €23 млн. Миколенко отримав контракт на п'ять років. У поточному сезоні "іриски" посідають 15-те місце.

Зараз ви читаєте новину «Миколенко розплакався після переходу в "Евертон"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі