понеділок, 06 жовтня 2008 12:37

Михайличенко порадував харківських уболівальників

Як повідомляє Спорт-Експрес в Україні, півзахисник "Металіста" Валентин Слюсар був викликаний в розпорядження збірної України.

Цей виклик став першим для 30-річного хавбека. Він має шанс дебютувати у складі збірної в поєдинку проти команди в Хорватії 11 жовтня в Харкові

Слюсар є вихованцем київського "Динамо", після чого пограв в багатьох клубах: "Металург" Д, "Ростельмаш" (Росія), "Оболонь", "Закарпаття", ФК "Александрія", "Нива" В, знову "Закарпаття". Проте по-справжньому він заграв в "Металісті" Мирона Маркевіча, де став основним гравцем і причетний до всіх успіхів команди в чемпіонаті України і тепер єврокубків.

Вибір Михайличенка продиктований як хорошою формою футболіста, так і бажанням зіграти в двох опорних півзахисників. А альтернативи парі Тимощук - Левченко в раніше озвученому списку немає. Крім того, харківські вболівальники напевно захочуть побачити у складі збірної гравця рідного клубу.

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко порадував харківських уболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі