четвер, 02 жовтня 2008 17:01

Найгірший гравець італійської Серії А гратиме за збірну Бразилії

Форвард міланського "Інтеру" Адріано, в 2007 році визнаний найгіршим футболістом чемпіонату Італії, викликаний в збірну Бразилії. У складі національної команди Адріано замінить нападаючого іспанської "Севільї" Луіса Фабіано, який отримав травму правого стегна на тренуванні клубу. Про це повідомляє AP.

В середині жовтня Бразилія проведе два матчі відбірного турніру чемпіонату світу 2010 року. 12 жовтня підопічні Дунги зіграють в гостях з Венесуелою, а 15 жовтня на своєму полі зустрінуться зі збірною Колумбії.

Велику частину сезону-2006/07 Адріано пропустив через травму і психологічні труднощі. У грудні 2007 року "Інтером" віддіа футболіста в оренду в бразильський "Сан-Паулу". За "Сан-Паулу" Адріано забив 17 голів і став кращим бомбардиром клубу.

Влітку 2008 року форвард повернувся в "Інтер". При новому тренері міланців Жозе Моуріньо Адріано повернув собі місце в основі.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Найгірший гравець італійської Серії А гратиме за збірну Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі