вівторок, 01 червня 2021 13:15

"Ми обдурили вболівальників" - Зозуля залишився без клубу

"Ми обдурили вболівальників" - Зозуля залишився без клубу
Роман Зозуля 5 років виступав в Іспанії. Фото: ФК "Альбасете"

Колишній форвард збірної України, "Динамо" й "Дніпра" 31-річний Роман Зозуля залишився без клубу.

Український нападник оголосив, що покинув іспанський "Альбасете".

"Ось і закінчується прекрасна історія, яка тривала чотири чудових роки! Пишу це зі сльозами на очах, із болем у душі, тому що ми обдурили наше місто й шанувальників. Прошу вибачення, бо ми не виправдали їхні очікування. Цього року в нас не вийшло. Я сподіваюся й упевнений, що "Альбасете" повернеться до Сегунди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна України втратила володаря Кубка світу

Дякую всім за чотири роки, які я провів у цьому чудовому клубі й дивовижному місті. Я й моя сім'я завжди пам'ятатимемо Альбасете. Також я хотів би подякувати всім футболістам, з якими грав. Ви були прекрасними партнерами й неймовірними друзями. Вдячний також клубним лікарям, фізіотерапевтам, усім працівникам клубу, усім причетним до "Альбасете". Я люблю вас, хлопці. Ви були для мене другою родиною. Спасибі керівництву клубу за все, що ви зробили для мене, і через що нам довелося пройти!

Хочу подякувати шанувальникам "Альбасете" за те, що ви завжди підтримували мене й були поруч. У мене тут багато друзів. Моя сім'я ніколи вас не забуде! "Альбасете" назавжди залишиться в моєму серці", - написав Зозуля у Facebook.

За підсумками сезону "Альбасете" понизився в класі, вибувши із Сегунди до третього за силою дивізіону Іспанії.

Українець виступав за "Альбасете" з 2017 року. У складі команди провів за весь час 142 матчі, забив 26 голів і віддав 11 асистів.

В Україні виступав за "Динамо" й "Дніпро". У складі збірної України брав участь у Євро-2016.

Зараз ви читаєте новину «"Ми обдурили вболівальників" - Зозуля залишився без клубу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі