неділя, 26 червня 2011 11:28

"Ми дуже пишаємося виходом на Олімпійські ігри" - гравці збірної Іспанії про виграш Євро-2011

"Ми дуже пишаємося виходом на Олімпійські ігри" - гравці збірної Іспанії про виграш Євро-2011

Після перемоги на чемпіонаті Європи-2011 серед молоді в Данії футболісти збірної Іспанії присвятили цей успіх батьківщині, а також своїм рідним і близьким.

У вирішальному матчі в Орхусі збірна Іспанії обіграла швейцарців з рахунком 2:0 завдяки голам Андера Ерерри та Алькантари. До суботньої зустрічі захист збірної Швейцарії не пропускав жодного м'яча, але не втримав підопічних Луїса Мільї. На 41-й хвилині Ерерра відкрив рахунок ударом головою, а крапку в матчі ефектним штрафним ударом майже з центру поля поставив Алькантара. Після матчу переможці поділилися радісними емоціями з UEFA.com.

Тьяго Алькантара:

"Матч був прекрасним з точки зору командної гри. Зустріч пішла не зовсім за тим сценарієм, який ми спочатку прогнозували, але треба було перемагати. Про те, як це зробити, думаєш в останню чергу.

Вся команда в ейфорії. Ми раді не тільки за себе, а й за всю країну, за всіх іспанців, які приїхали підтримати нас в Данії. Порівнюючи нашу гру і гру інших команд, вважаю, ми заслужили перемогу. Нам пощастило, що у цьому складі зібралися не просто індивідуально сильні футболісти, а й чудові хлопці. Атмосфера у роздягальні просто казкова. На цьому турнірі я знайшов нових братів.

Мій гол став прикрасою матчу. Можливо, подібне більше ніколи не повториться. Я бачив воротаря і прийняв рішення без роздумів. Мені пощастило, і м'яч влетів у ворота. По ходу матчу приймаєш різні рішення і потім не можеш пояснити - чому. Напевно, це все інстинктивно".

Андер Еррера:

"Ми дуже раді. Наша збірна виграла головний чемпіонат Європи, але це теж серйозне досягнення. Для нас це дуже важливо і підкреслює те, що федерація рухається у вірному напрямку. Справа не тільки в завойованому трофеї, але і в тій грі, яку ми показали.

Думаю, ця перемога дуже важлива, адже ми грали із відчуттям тиску на себе. Тому що наша головна збірна - найкраща на планеті. Я присвячую тріумф своїй родині, друзям і всім, хто приїхав за нас вболівати".

Хаві Мартінес:

"Рік вийшов приголомшливий. Здається, ще вчора ми виграли чемпіонат світу, а зараз святкуємо перемогу на чемпіонаті Європи. Для мене цей титул має таке ж значення, збулася ще одна моя мрія. Ми відчайдушно билися за перемогу, яка стала підсумком наших спільних зусиль".

Хуан Мата:

"На щастя, в іспанської збірної є гравці, які працюють з м'ячем дуже добре. В результаті ми змогли показати те, що повинні були показати і, як сказав Хаві, всі зараз дуже щасливі. Ми закриваємо прекрасний цикл, який почався з перемоги на чемпіонаті світу і завершився тут, на молодіжній першості Європи".

Адріан Лопес (володар "Золотої бутси" adidas):

"Ми дуже пишаємося виходом на Олімпійські ігри. Давно вже збірна Іспанії там не грала. Усі дуже раді. Заради цього ми весь рік працювали в поті чола. Сподіваюся, ми приїдемо у Лондон і теж доб'ємося максимального результату".

Зараз ви читаєте новину «"Ми дуже пишаємося виходом на Олімпійські ігри" - гравці збірної Іспанії про виграш Євро-2011». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі