вівторок, 22 січня 2013 09:33

"Металіст" підписав півзахисника "Ворскли"

"Металіст" підписав півзахисника "Ворскли"
Краснопьоров переїхав до Харкова. Фото: metalist.ua

Півзахисник "Ворскли" Олег Краснопьоров підписав контракт з харківським "Металістом", повідомляє офіційний сайт команди.

У той же час, термін контракту і сума трансферу 32-річного опорного півзахисника, який має в своєму активі три матчі в складі національної збірної України, не називаються.

"Переговори тривали приблизно місяць. Я досить довго приймав рішення, домовлявся з клубом. Адже у мене був діючий контракт з "Ворсклою". Добре, що керівництво в Полтаві пішло навстечу і відпустило мене в Харків. "Металіст"- команда дуже високого рівня. від пропозиції таких клубів не відмовляються. Звичайно, тепер буде підвищена відповідальність за результат і гру, тим не менше, я дуже радий, що все вийшло", - сказав Краснопьоров.

Нагадаємо, у зимове міжсезоння "Металіст" продав свого нападаючого Тайсона в "Шахтар" за $ 20 млн. і купив бразильця Жажу Коельо, який раніше вже виступав за харківську команду.

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" підписав півзахисника "Ворскли"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі