неділя, 28 жовтня 2012 21:26

"Металіст" під акомпанемент зливи розібрався з "Зорею"

"Металіст" під акомпанемент зливи розібрався з "Зорею"
Едмар забив "Зорі" в кінці зустрічі. Фото: afp.com

Харківський "Металіст" здобув перемогу з рахунком 2:0 над луганською "Зорею" у матчі 13-го туру української прем'єр-ліги.

На 26-й хвилині "Металіст" міг відкрити рахунок в матчі. У контратаці Марлос з правого флангу навісив на дальню штангу, Тайсон пробив бічними ножицями, однак Постранський відбив удар. Шав'єр головою міг добивати м'яч у порожні ворота, але не влучив у створ.

Забили ж харків'яни одразу після перерви. У дебюті другого тайму ніхто із захисників "Зорі" не завадив нападнику Вілліану Гомесу головою відправити м'яч у ворота після подачі Фініньо.

Через десять хвилин "Зоря" мала шанс зрівняти рахунок, але момент упустив Ідахор. Нігерійський форвард бив з семи метрів, але Горяїнов виручив, а потім захисник не дозволив луганчанину добити м'яч у сітку.

На 86-й хвилині "Металіст" зняв всі питання щодо переможця цієї зустрічі. Марлос подав кутовий, захисники "Зорі" вибили м'яч зі штрафного майданчика прямо на ногу Едмара, який точним ударом не залишив шансів Постранський. Зазначимо, що більшу частину матчу команди грали під проливним дощем.

Україна. Прем'єр-ліга

13-й тур

Металіст (Харків) - Зоря (Луганськ) - 2:0

Голи: Вілліан Гомес, 47 (1:0); Едмар, 86 (2:0).

Зараз ви читаєте новину «"Металіст" під акомпанемент зливи розібрався з "Зорею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі