пʼятниця, 26 жовтня 2012 13:49

"Дніпру" зарахували технічну поразку у матчі з "Зорею"

"Дніпру" зарахували технічну поразку у матчі з "Зорею"
Рамос взяв відповідальність за порушення ліміту на легіонерів на себе ФОТО: fcdnipro.ua

За підсумками засідання контрольно-дисциплінарного комітету Федерації Футболу України, яке відбулося вчора, винесено наступне рішення за підсумками матчу "Зоря" - "Дніпро".

"Дніпру", за порушення ст. 13 п.20 Регламенту Всеукраїнських змагань з футболу ОПФКУ "Прем'єр-Ліга", зарахувати технічну поразку з рахунком 3:0.

Дніпропетровцями в матчі "Зоря" - "Дніпро" був порушений ліміт на легіонерів, коли на полі одночасно перебували 8 іноземних гравців (при максимальній кількості в 7 гравців).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Дніпро" поступився "Зорі" у Луганську

Технічні дані (голи, картки) не анулюються. Таким чином, гру з "Металістом" пропустять Микита Каменюка і Тоні Шуніч.

Дискваліфікований на три зустрічі гравець "Дніпра" Олександр Алієв за нецензурні висловлювання на адресу рефері, повідомляє офіційний сайт "Зорі".

Нагадаємо, гра між "Зорею" та "Дніпром" пройшла 20 жовтня в Луганську і завершилася перемогою господарів з рахунком 3:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" продовжує падіння, Мхітарян не забив, математична помилка Рамоса: результати 12-го туру УПЛ

На 38-й хвилині гри з "Зорею" у складі "Дніпра" відбулася заміна. На полі замість українця Дениса Олійника вийшов грузин Джаба Канкава, який став восьмим іноземцем у складі дніпропетровців.

Більша кількість легіонерів у складі гостей зберігалося до кінця першого тайму, а в перерві українець Євген Селезньов замінив бразильця Матеуса.

"Дніпро", на рахунку якого 24 очки в 12 зустрічах, залишився на другій сходинці в турнірній таблиці чемпіонату України і відстає від лідируючого "Шахтаря" на 12 очок.

Зараз ви читаєте новину «"Дніпру" зарахували технічну поразку у матчі з "Зорею"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі