понеділок, 15 листопада 2021 12:13

"Мені потрібно €3 тис. на місяць" - дружина гравця збірної України

"Мені потрібно €3 тис. на місяць" - дружина гравця збірної України
Олександр та Анна Зубкови. Фото: Instagram Анни Зубкової

Дружина півзахисника "Ференцвароша" та збірної України 25-річного Олександра Зубкова розповіла про свої фінансові витрати.

Анна Зубкова вважає, що її чоловік має добре заробляти.

"Я б не змогла бути з чоловіком, який не заробляє чи заробляє надто мало. Яка зарплата чоловіка нормальна? Від 10 тисяч євро.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мою машину обстріляли не за борги" - лідер "Динамо"

Скільки потрібно витрачати на себе, щоб комфортно почуватися? Якщо без доньки, три тисячі. Я собі нічого не купую з дорогих речей, мені чоловік дарує.

Раніше я вважала, що є чоловік, який забезпечує тобі фінансову безпеку, і цього достатньо. Але останній рік я думаю, що просто бути мамою для мене недостатньо. Я хочу заробляти гроші та реалізуватися в цьому житті. Я дуже хочу займатися одягом, але для цього потрібно бути у Києві", – сказала Анна Зубкова в ефірі програми "КраСавіна".

Олександр Зубков є вихованцем "Шахтаря", але не зміг закріпитися в донецькій команди. Виступав на правах оренди за "Маріуполь". Вже третій сезон виступає з в чемпіонаті Угорщини за "Ференцварош". В складі збірної України брав участь у Євро-2020/21. Загалом за національну команду провів 17 матчів та забив один гол.

Зараз ви читаєте новину «"Мені потрібно €3 тис. на місяць" - дружина гравця збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі