пʼятниця, 07 липня 2023 00:54

Менеджер Усика пояснив, чому перемога над Дюбуа є надважливою

Менеджер Усика пояснив, чому перемога над Дюбуа є надважливою
Український боксер Олександр Усик готується до бою з британцем Даніелем Дюбуа. Фото: Getty Images

Менеджер українського боксера Олександра УсикаЕгіс Клімас заявив, що бій з британцем Даніелем Дюбуа відкриває шлях до поєдинку за титул абсолютного чемпіона з Тайсоном Ф'юрі.

Усик уже в таборі та тренується, повідомив Клімас Tribuna.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бій Усик – Дюбуа оголошено офіційно: коли і де відбудеться

"Ми раді повідомити, що нарешті маємо бій між чемпіоном WBO, IBF, WBA, IBO і The Ring Magazine Олександром Усиком і регулярним чемпіоном WBA Даніелем Дюбуа, все підписано і скріплено печатками. Мені приємно представляти пана Усика і бути учасником цієї події. Олександр уже в таборі та тренується, щоб бути готовим на 100%. Тому що перемога в цьому поєдинку відкриває шлях до поєдинку за титул абсолютного чемпіона з чинним володарем пояса WBC Тайсоном Ф'юрі", – сказав менеджер Усика.

Він підкреслив, що неварто недооцінювати Дюбуа.

"Адже він володіє всіма даними, щоб гідно протистояти Олександру", – сказав Клімас.

Поєдинок чемпіона WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі Олександра Усика (20-0, 13 КО) та британця Даніеля Дюбуа (19-1, 18 КО) відбудеться 26 серпня у Вроцлаві.

Олександр Усик провів попередній бій 20 серпня 2022 року та переміг у реванші одноголосним рішенням суддів Ентоні Джошуа. Українець також боксував з британцем у вересня 2021 року та відібрав у нього в Лондоні чемпіонські титули.

Даніель Дюбуа 12 червня 2022 року нокаутував Тревора Браяна зі США та відібрав у нього титул "регулярного" чемпіона світу WBA. У грудні минулого року він переміг технічним нокаутом Кевіна Лерену з ПАР та захистив пояс.

Зараз ви читаєте новину «Менеджер Усика пояснив, чому перемога над Дюбуа є надважливою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі