понеділок, 16 липня 2012 08:56

Мати Балотеллі працює прибиральницею в одному з офісів Манчестера

Мати Балотеллі працює прибиральницею в одному з офісів Манчестера
Балотеллі в Манчестері рідко бачиться з матір'ю. Фото: zimbio.com

Рідна мати нападника "Манчестер Сіті" Маріо Балотеллі влаштувалася працювати прибиральницею в одному з офісних приміщень Манчестера із зарплатою 6 фунтів на годину.

Як відомо, Маріо народився в бідній родині вихідців з Гани, Томаса і Рози Барвуа. У віці двох років за наполяганням італійської влади хлопчик, який часто хворів, був відданий на виховання багатій родині Балотеллі.

Зараз Маріо виріс, заробляє 120 тис. фунтів на тиждень, має розкішний особняк в передмісті Манчестера, а на тренування команди їздить на Bentley Continental GT. Зовсім в інших умовах живе біологічна мати футболіста.

Відносно недавно Роза Барвуа разом зі своєю дочкою переїхала з Італії в Манчестер, щоб бути ближче до Маріо. Однак син лише зрідка відвідує свою матір, яка живе в одному з ним місті.

Попрацювавши спершу в супермаркеті, розставляючи товар на полицях, зараз Роза влаштувалася мити підлоги в офісі. На роботу мати Балотеллі, на відміну від Маріо, добирається на рейсовому автобусі, передає Daily Mirror.

Раніше повідомлялося, що французький ПСЖ зацікавився можливістю підписання нападаючого "Манчестер Сіті" і збірної Італії Маріо Балотеллі.

Зараз ви читаєте новину «Мати Балотеллі працює прибиральницею в одному з офісів Манчестера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі