середа, 04 липня 2012 13:50

Екс-дівчина Балотеллі вагітна від футболіста. Гравець наполягає на ДНК-тесті

Екс-дівчина Балотеллі вагітна від футболіста. Гравець наполягає на ДНК-тесті
Балотеллі потрібні докази, що він батько дитини. Фото: zimbio.com

Колишня подруга нападника "Манчестер Сіті" і збірної Італії Маріо Балотеллі - Рафаелла Фіцо - в інтерв'ю журналу Chi заявила, що чекає на дитину від нього.

Сам футболіст має намір добитися того, щоб був зроблений ДНК-тест на визначення батьківства.

"Я б вважав за краще не говорити про своє особисте життя на публіці. Але зараз вважаю за потрібне розставити всі крапки над "i". Роблю це в перший і останній раз.

Наші відносини з Рафаелло закінчилися на початку квітня, і з тих пір ми не зустрічалися, не чули нічого один про одного. Я не мав нічого спільного з її життям, а Рафаелла не мала нічого спільного з моїм. Вона добре знає, що ми розлучилися, і я не маю наміру повертатися до неї", - сказав гравець.

Про вагітність колишньої дівчини дізнався кілька днів тому.

"Я вирішив зв'язатися з Рафаеллою. І вона підтвердила мені, що це правда.

Я дуже розчарований. Не думаю, що це нормально, коли я дізнаюся про це тільки на четвертому місяці вагітності. Не розумію, чому вона не зв'язалася зі мною негайно, коли про все дізналася. Крім того, мене дратує, що вона намагається робити гроші з цієї історії, продаючи фотографії та інтерв'ю.

Не збираюся відмовлятися від дитини, але мені потрібні докази, що вона моя", - наводить слова Балотеллі Goal.com.

Додамо, Фіцо стверджує, що Балотеллі дізнався про дитину напередодні півфінального матчу Євро-2012 з Німеччиною (2:1), в якому форвард відзначився дублем, і був натхненний цією новиною.

Зараз ви читаєте новину «Екс-дівчина Балотеллі вагітна від футболіста. Гравець наполягає на ДНК-тесті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі