понеділок, 07 грудня 2009 14:00

Матч проти "Чорноморця" став особливим для Шовковського і Юссуфа

Матч проти "Чорноморця" став особливим для Шовковського і Юссуфа

Перемога "Динамо" над "Чорноморцем" у рамках 16-го туру чемпіонату України стала для нашої команди п"ятою поспіль в матчах з одеситами. Останній раз "моряки" відбирали очки у "Динамо" 1 серпня 2007 року, коли в Одесі команди зіграли в нульову нічию. Різниця м"ячів при цьому - 17:3.

Безпрограшна серія "Динамо" тривала до 21 матчу, а в гостях кияни не знають гіркоти поразки в 10-ти поєдинках поспіль. "Суха" серія підопічних Валерія Газзаєва триває вже 354 хвилини (останній раз "Динамо" пропускало 31 жовтня в матчі 12-го туру проти "Карпат"), а гостьова "суха" серія налічує і того більше - 362 хвилини (останній "кривдник" киян - харківський "Металіст" у 7-му турі).

Голкіперові "Динамо" Олександру Шовковському в четвертому матчі поспіль вдалося зберегти свої ворота в недоторканності ("Арсенал", "Шахтар", "Металург" З, "Чорноморець"). Тепер на рахунку Олександра гросмейстерський показник - 170 матчів без пропущених м"ячів.

Ще одна кругла цифра в активі півзахисника "Динамо" Айїли Юссуфа. Переможний м"яч у ворота "Чорноморця" став для нігерійця 10-м, проведеним в чемпіонаті України.

ФК "Динамо" (Киев)

Зараз ви читаєте новину «Матч проти "Чорноморця" став особливим для Шовковського і Юссуфа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі