Ексклюзиви
субота, 05 грудня 2009 17:47

"Буде достатньо 3 днів, щоб відновитися" - Газзаєв

"Буде достатньо 3 днів, щоб відновитися" - Газзаєв

Валерій Газзаєв після гри з "Чорноморцем" заявив, що киянам буде достатньо три дні, щоб повністю відновитися до гри з "Барселоною".

Що сказати... Непроста і важка гра, вже друга поспіль. Команда Запоріжжя в минулому турі та "Чорноморець" зараз грали, як ми і передбачали, з позамежною самовіддачею. В другому таймі був епізод, коли одесити могли забити гол, нам пощастило в тій ситуації. Звичайно, дуже радий, що ми виграли. Територіальна перевага - це ще не результат. Ми володіли великою перевагою, але, на жаль, реальних моментів для взяття воріт було мало.

Не боялися везти в Одесу основний склад перед "Барселоною"?

Думаю, що так міркувати не можна, ми з великою повагою ставимося і до "Чорноморця", і до "Барселони". Нам потрібно набирати очки в національній першості, в кожній грі необхідно перемагати, щоб виграти чемпіонат. Це два абсолютно різних турніри. Я вважаю, що нам буде достатньо 3 днів, щоб повністю відновитися. Ми розуміємо, що з "Барселоною" буде гра року і, користуючись нагодою, закликаю вболівальників підтримати свою команду в цьому вирішальному матчі. Футболісти зроблять все, щоб досягти позитивного результату в цій грі.

Чекали таку швидкість від "Чорноморця"?

Усі команди, які грають з лідерами, виходять на поле з прудкістю, як ви кажете, великим настроєм. Це нормальне явище. У минулому турі запорожцям вдалося відібрати в нас очки. З таким настроєм потрібно грати всі матчі, не тільки проти лідерів.

Ви неодноразово грали в Одесі в якості гравця московського "Динамо". Можна провести паралелі між тим "Чорноморцем" і цим?

Та країна і ця абсолютно різні, так само і команди. Той "Чорноморець" грав у вищій союзній лізі, тоді це був дуже цікавий і складний чемпіонат. Напевно, з того часу я вперше в Одесі.

ФК "Чорноморець"

Зараз ви читаєте новину «"Буде достатньо 3 днів, щоб відновитися" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути