вівторок, 09 серпня 2011 16:00

Матч "Фулхем" - "Дніпро" опинився під загрозою зриву через заворушення в Англії

Матч "Фулхем" - "Дніпро" опинився під загрозою зриву через заворушення в Англії

Матч четвертого кваліфікаційного раунду Ліги Європи між англійським "Фулхемом" і дніпропетровським "Дніпром" може бути скасований через масові заворушення та акти вандалізму, які охопили половину Англії.

Погроми вже вийшли за межі Лондона і почалися в Бірмінгемі, Ліверпулі і Брістолі. Зіткнення з поліцією йдуть не тільки вночі, але і вдень. Молоді люди закидають камінням поліцейських, палять автомобілі. У магазинах орудують мародери. Взяти ситуацію під контроль поки не може навіть спецназ, так що ймовірність перенесення матчу в інше англійське місто також малоймовірна.

Нагадаємо, раніше бунти внесли корективи у розклад Кубка англійської ліги. Крім того, під загрозою зриву знаходиться стартовий матч англійської Прем'єр-ліги "Тоттенхем" - "Евертон", який повинен був пройти 13 серпня на "Вайт Харт Лейн".

Крім того, сьогодні було прийнято рішення про скасування товариського матчу збірних Англії та Нідерландів, який повинен був відбутися в середу на лондонському стадіоні "Вемблі".

Букмекери не вірять у можливість того, що дніпропетровський "Дніпро" обіграє "Фулхем".

"Фулхем" - "Дніпро" 1,65 - 3,50 - 4,75

Прохід: 1,35 - 2,95 (ймовірність 69% - 31%)

Зараз ви читаєте новину «Матч "Фулхем" - "Дніпро" опинився під загрозою зриву через заворушення в Англії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі