пʼятниця, 05 серпня 2011 18:42

"Нічого страшного не сталося" - Стеценко про "Фулхем"

"Нічого страшного не сталося" - Стеценко про "Фулхем"

Генеральний директор "Дніпра" Андрій Стеценко прокоментував жеребкування раунду плей-офф Ліги Європи, за підсумками якого клубу з Дніпропетровська потрапив на лондонський "Фулхем".

"Як відомо, через останні невдалі виступи в єврокубках наш клубний рейтинг знизився, - почав гендиректор "Дніпра". - Ми отримали в суперники пристойну команду - в англійській Прем'єр-лізі поганих команд немає за визначенням".

"Але разом з тим нічого страшного не сталося. До числа грандів цей клуб віднести, звичайно, не можна. Можна знайти позитивний момент і в тому, що наші попередні невдачі виключать можливу недооцінку суперника. Потрібно зробити висновки і довести, що ми не гірші середньої команди Прем'єр-ліги", - зазначив Андрій Стеценко офіційному сайту клубу.

Крім того представник "Дніпра" вже попередньо обговорив з представником "Фулхема" всі питання, пов'язані з майбутніми матчами. Вже 10 серпня в Дніпропетровськ приїдуть представники лондонського клубу: подивляться стадіон і готель.

Зауважимо, що незабаром після проведення жеребкування раунду плей-офф Ліги Європи UEFA змінив порядок проведення деяких зустрічей: матчі "Дніпра" і "Фулхема" відбудуться в такій послідовності: 18 серпня в Лондоні, 25 серпня в Дніпропетровську.

Це пов'язано з тим, що 25 серпня в Лондоні також відбудеться матч раунду плей-офф "Тоттенхем" - "Хартс".

Зараз ви читаєте новину «"Нічого страшного не сталося" - Стеценко про "Фулхем"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі