вівторок, 09 серпня 2011 14:46

Лондонські мародери грабують людей серед білого дня

Лондонські мародери грабують людей серед білого дня

Розгнуздані британські мародери не соромляться грабувати людей посеред білого дня, причому роблять це шокуюче цинічно.

Про подібні випадки, які з лякаючою відвертістю стаються в ці дні на вулицях Лондона. Очевидці розповідають, що перехожих буквально оббирають до нитки, змушуючи роздягатися до трусів.

Але ще більш жахає відео, що зафіксувало, як юного хлопчика, у якого розбите в кров обличчя, цинічно грабують під приводом допомоги. Побитий світлошкірий підліток сидить на асфальті біля стіни, навколо кружляють групи молодих людей, більшість з них білі, але є араби і чорношкірий. Останній допомагає хлопцеві піднятися, на місці, де він сидів, видно калюжі крові. Він похитується, стирає кров з обличчя, його ніби як дбайливо ведуть уздовж стіни.

Однак незабаром ті ж, хто допомагав йому, починають ритися у нього в рюкзаку, причому жертва, схоже, спочатку навіть не підозрює про те, що відбувається. "Помічники" спустошують рюкзак і спокійнісінько видаляються, кидаючи хлопця одного посеред вулиці.

В інтернеті грабіжників назвали найнижчими з найнижчих людей.

Зараз ви читаєте новину «Лондонські мародери грабують людей серед білого дня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі