вівторок, 09 серпня 2011 13:58

"Шкода, що матч проти Англії відмінили" - ван дер Варт

"Шкода, що матч проти Англії відмінили" - ван дер Варт

Матч між футбольними збірними Англії та Голландії відкладено через заворушення в столиці Великобританії. Всі сили лондонської поліції кинуті на боротьбу з хуліганами, тому забезпечити порядок на футбольному матчі поліцейські не змогли б.

Інформацію про скасування матчу підтвердили офіційні сайти Асоціації футболу Англії (FA) і Асоціації футболу Голландії. Голландцям повідомили про скасування гри до того, як команда вилетіла в Лондон.

Також про скасування поєдинку повідомив футболіст збірної Англії та "Манчестер Юнайтед" Ріо Фердінанд.

"Матч Англія — Голландія не відбудеться. Це хороший виклик. Хто хоче дивитися футбол, коли наша країна перебуває у такому стані, - написав Фердінанд у своєму Твіттері.

"Вирішення цієї проблеми полягає не тільки у тому, щоб прибрати розбите скло. Насамперед треба зупинити тих, хто його розбиває. Це першочергове завдання.

Здається, у цих дітей / людей зовсім відсутній страх або повага до поліції. Можливо, армія викличе у них ці відчуття? Я не кажу, що треба діяти насильницькими методами. Я маю на увазі, що наявність армії змусить хуліганів подумати двічі перед тим як продовжувати ці безлади.

Сюжети, які показують по телебаченню просто шокують. Заради чого все це? Будинки та інша власність невинних людей перетворилися на дим. Чому?"

Футболіст національної збірної Голландії та англійського "Тоттенхема" Рафаель ван дер Варт засмутився через скасування поєдинку.

"Шкода, що матч проти Англії відмінили. Я з нетерпінням очікував його, дуже хотілося зіграти на "Вемблі". Те що зараз відбувається у Лондоні, це жахливо", - написав півзахисник у своєму Твіттері.

Нагадаємо, заворушення в Лондоні почалися в суботу, 6 серпня. Приводом стала смерть місцевого жителя Марка Даггана, який загинув в перестрілці з поліцією 5 серпня.

Зараз ви читаєте новину «"Шкода, що матч проти Англії відмінили" - ван дер Варт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі