четвер, 03 травня 2018 17:13

Матч "Динамо" з "Шахтарем" перенесли - названо причину

Поєдинок лідерів національної першості "Динамо" і "Шахтаря", які зустрінуться в останньому турі чемпіонату України, перенесений з 20 травня на 19-е.

Причиною стала підготовка стадіону "Динамо" імені Лобановського до фіналу жіночої Ліги чемпіонів.

Як інформує офіційний сайт УПЛ, "Динамо" звернулося з проханням про перенесення дати через підготовчі роботи на стадіоні до фіналу жіночої Ліги чемпіонів. "Шахтар" погодився на це і тому гра відбудеться на день раніше.

Час початку залишається незмінним - 19:30.

Фінал жіночої Ліги чемпіонів, в якому зіграють "Вольфсбург" і "Ліон" відбудеться 24 травня на стадіоні "Динамо".

За два дні на НСК "Олімпійський" пройде фінал чоловічої ЛЧ, в якому зіграють "Ліверпуль" і "Реал".

 

Нагадаємо, у найближчому, 30-му турі, чемпіонату України "Шахтар" поміряється силами з "Зорею" . У цьому поєдинку "гірникам" не допоможуть одразу два важливих виконавці.

На засіданні контрольно-дисциплінарного комітету ФФУ вирішили дискваліфікувати гравців "Шахтаря" - півзахисника Марлоса і форварда Оларенважу Кайоде, повідомляє офіційний сайт організації.

Кайоде отримав дискваліфікацію на матч плюс два поєдинки умовно за удар захисника "Динамо" Артема Шабанова. Марлоса покарали відстороненням на одну гру за навмисне отримання жовтої картки в поєдинку 28-го туру прем'єр-ліги з "Ворсклою" (4:2) .

У нинішньому сезоні Марлос зіграв за "Шахтар" у 38 поєдинках у всіх турнірах, забивши при цьому 20 м'ячів. Новачок з "Манчестер Сіті" Кайоде виходив на поле в 5 поєдинках - провів 3 голи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Футболісти "Шахтаря" отримають додаткове покарання

Останній матч між "Динамо" і "Шахтарем", який проходив у Харкові, у 27-му турі УПЛ завершився перемогою киян - 1:0 завдяки голу Володимира Шепелєва (на 32-й хвилині).

Зараз ви читаєте новину «Матч "Динамо" з "Шахтарем" перенесли - названо причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі