середа, 19 серпня 2015 14:02

Марко Девіч перейде у "Партизан"

Марко Девіч перейде у "Партизан"
Марко Девич с детства болеет за белградский "Партизан"

Форвард "Рубіна" Марко Девіч ніколи не приховував, що з дитинства вболіває за белградський "Партизан". Марко народився у Белграді, але за головну столичну команду так поки і не зіграв.

Тепер же сербська преса повідомляє, що переговори вже почалися. Зрозуміло, "Партизан" не може зрівнятися за фінансами ні з російським "Рубіном", нинішнім клубом Девіча, ні з катарським "Аль-Райяном", де Марко відіграв в оренді. Але тепер Девіч перестав потрапляти до складу, і в Казані начебто не проти відпустити гравця.

У той же час Мілош Вазура, генеральний менеджер белградського клубу, підтвердив, що йдуть переговори з двома потенційними новачками - один з них легіонер, за якого доведеться платити компенсацію, а інший - гравець з сербським паспортом.

Так що існує ймовірність, що сербський клуб зробить все, щоб підписати нападника ще до матчу-відповіді раунду плеф-офф Ліги чемпіонів. Тим більше, що "Партизану" вже через тиждень доведеться відіграватися після поразки від БАТЕ.

Зараз ви читаєте новину «Марко Девіч перейде у "Партизан"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі