пʼятниця, 15 жовтня 2010 14:44

Маркевич не збирається лізти в політику

Маркевич не збирається лізти в політику

Вчора, 14 жовтня, в новинах "Час", які виходять на 5 каналі, з'явилася інформація про те, що головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич буде висунутий кандидатом у депутати місцевого рівня від однієї з партій міста Львова.

ФК "Металіст" уповноважений офіційно заявити, що дана інформація є недостовірною. Мирон Богданович не займається і не збирається займатися політичною діяльністю.

"Я повністю поглинений своєю безпосередньою роботою в "Металісті"- внутрішнім чемпіонатом, Лігою Європи. І про будь-які інші терени, в тому числі і депутатський, мови бути не може", - сказав Маркевич.

При цьому попросив журналістів взяти дану інформацію на контроль.

"Я наполегливо прошу шановних представників ЗМІ спростувати і не поширювати далі цю неправдиву інформацію. Не виключено, що запустивши цю "качку" хтось намагається неправедним шляхом заробити політичні дивіденди. Але я нікому не дозволю робити це за рахунок моєї репутації" - підкреслив Мирон Маркевич.

За матеріалами ФК "Металіст"

Зараз ви читаєте новину «Маркевич не збирається лізти в політику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі