середа, 20 лютого 2013 13:54

Марченко програв п'ятому сіяному тенісисту на турнірі у Мемфісі

Марченко програв п'ятому сіяному тенісисту на турнірі у Мемфісі
Марченко не зміг виграти матч першого кола основної сітки ФОТО: daylife.com

Український тенісист Ілля Марченко, який пройшов сито кваліфікаційного відбору на турнірі категорії "500" у Мемфісі з призовим фондом $ 1 353 550, не зміг виграти матч першого кола основної сітки.

Донеччанин зустрічався з п'ятим сіяним японцем Кеї Нісікорі, якого, до речі, вже перемагав. Цього разу боротьба вийшла, в принципі, рівна, Ілля діяв навіть агресивніше, але поступався суперникові в якості виконання подач. Зробив більше ейсів (5 проти 1), але середній відсоток виграних м'ячів, як на другій, так і на першій виявився нижчим. Не вистачало різноманітності, і Нісікорі досить успішно пристосувався до подач Марченка, став їх "читати" і, відповідно створювати труднощі українському гравцеві в його геймах.

У ході поєдинку Кеї заробив 10 брейк-пойнтів, але Ілля зумів відіграти шість. Більш того, вихованець донецького "ВікКорту" успішно пресингував на чужих подачах, реалізував два брейк-пойнта з п'яти. І, все-таки, в підсумку японець відібрав на два чужих гейми більше - 6:4; 7:5.

Сьогодні там же, в Мемфісі, свій перший матч проведе Олександр Долгополов. Киянин зустрінеться з німцем Бйорном Фау. А Леся Цуренко побореться на американських кортах з першою сіяною Кірстен Фліпкенс за вихід у третій раунд.

Зараз ви читаєте новину «Марченко програв п'ятому сіяному тенісисту на турнірі у Мемфісі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі