субота, 14 серпня 2021 17:36

"Манчестер Юнайтед" розпочав чемпіонат з розгрому

"Манчестер Юнайтед" розпочав чемпіонат з розгрому
Бруну Фернандеш зробив перший хет-трик нового сезону АПЛ. Фото: Reuters

Сьогодні, 14 серпня, в матчі першого туру англійської Прем'єр-ліги сезону-2021/2022 "Манчестер Юнайтед" з розгромним рахунком обіграв на своєму полі "Лідс" - 5:1.

На 30-й хвилині півзахисник манкуніанців Поль Погба віддав проникаючу передачу на Бруну Фернандеша, який відмінно обробив м'яч і реалізував вихід сам на сам.

На початку другого тайму гості відповіли забитим м'ячем Люка Ейлінга, однак буквально через три хвилини Мейсон Грінвуд знову вивів "червоних дияволів" уперед - 2:1. Через дві хвилини Поль Погба віддав ще один гольовий пас Бруну Фернандешу, який відправив третій м'яч у ворота "Лідса".

На 60-й хвилині зустрічі португалець оформив хет-трик, а на 68-й Фред встановив остаточний рахунок - 5:1. Черговий асист оформив Погба. Всього за матч француз віддав 4 гольові передачі - це на одну більше, ніж за весь попередній сезон в англійській Прем'єр-лізі.

Бруну Фернандеш став першим гравцем манкуніанців, який оформив хет-трик у першому матчі англійської Прем'єр-ліги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Манчестер Юнайтед" оголосив про підписання Варана

Сьогодні в чемпіонаті стартує і володар Кубка чемпіонів і Суперкубка лондонський "Челсі". Напередодні в команду прийшов форвард Ромелу Лукаку.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Юнайтед" розпочав чемпіонат з розгрому». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі