неділя, 21 липня 2013 10:48

"Манчестер Сіті" купив футболіста збірної Іспанії

Срібний призер чемпіонату Англії з футболу клуб "Манчестер Сіті" купив у "Севільї" нападника збірної Іспанії Альваро Негредо. Про це повідомляється на офіційному сайті англійського клубу.

За даними інтернет-видання Goal.com, трансферна вартість форварда склала 21,7 мільйона фунтів (25,2 мільйона євро), причому ще 2,6 мільйона фунтів (три мільйони євро) "Севілья" може отримати у випадку успішного виступу 27-річного гравця.

Негредо став третім придбанням "Манчестер Сіті" влітку 2013 року. Раніше англійський клуб купив у "Севільї" іспанського півзахисника Хесуса Наваса, а у донецького "Шахтаря" - бразильського півзахисника Фернандіньо. Також склад "Манчестер Сіті" може поповнити форвард італійської "Фіорентини" Стеван Йоветіч.

Негредо почав професійну кар'єру у клубі "Райо Вальєкано", а потім перейшов у мадридський "Реал", але грав тільки за дубль цієї команди. У 2007 році Негредо перейшов у "Альмерію", а з 2009 року виступав за "Севілью". У чемпіонаті Іспанії сезону-2012/13 форвард провів 36 матчів і забив 25 м'ячів.

За збірну Іспанії Негредо виступає з 2009 року. У складі національної команди він провів 14 зустрічей і забив шість м'ячів. У 2012 році Негредо разом зі своєю збірною став чемпіоном Європи.

Зараз ви читаєте новину «"Манчестер Сіті" купив футболіста збірної Іспанії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі