вівторок, 22 грудня 2009 12:18

Максимов впевнений, що залишить "Оболонь"

Максимов впевнений, що залишить "Оболонь"

Головний тренер столичної "Оболоні" Юрій Максимов швидше за все залишить цей колектив. Місцем його наступної роботи, за неофіційною інформацією, найімовірніше, стане криворізький "Кривбас".

Втім, сам Максимов поки лише заявив, що питання з приводу того, чи залишить він "Оболонь", вирішено на 90 відсотків, повідомляє "Команда". А ось чи правда те, що його наступним клубом стане "Кривбас", Юрій Васильович відповів, що поки нічого сказати не може. "Багато чого, якщо не все, визначиться за пару днів, тоді і зателефонуйте", - трохи схвильовано резюмував наставник "пивоварів".

З "Оболонню", втім, у Юрія Максимова напевно існує діючий контракт. Чи вдасться його розірвати в односторонньому порядку? На це питання в досить різкій формі відповів перший віце-президент київського клубу Олександром Алімов: "А що ви у мене питаєте? Телефонуйте самому Максимову! Адже він роздає інтерв"ю... Я ж на даний момент нічого сказати не можу. Команда - у відпустці . Конкретика буде після Нового року".

Dynamo.kiev.ua

Зараз ви читаєте новину «Максимов впевнений, що залишить "Оболонь"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі