середа, 02 грудня 2009 11:31

Максимов може піти з "Оболоні"

Максимов може піти з "Оболоні"

Головний тренер київської "Оболоні" Юрій Максимов прямим текстом заявив, що вже взимку може залишити свій пост. Виною тому - проблеми у стосунках з керівництвом клубу.

"Мені не хочеться знаходитися поряд з тими людьми, які мені заважають, яким футбол не потрібний, - цитує Максимова "Команда". - Мова про працівників клубу. І всі чудово знають, про кого я говорю. Я півтора роки терплю тільки через те, що команда грає і вірить в мене. А про все, що твориться в клубі, не хочу навіть говорити. Президент призначив на роботу таких людей, яким футбол не потрібний. Вони просто за рахунок цього вирішують свої проблеми. Не раз розмовляв з президентом на цю тему. Він сказав, щоб я спокійно працював. Але в такій атмосфері робити це дуже важко. Ці фахівці вже 11 років командують парадом. Вони навіть з людьми поводяться як з підлеглими!".

"Якщо відверто, то моє терпіння може луснути у будь-який момент, - додав Максимов. - Хоча я вже стільки натерпівся... Назад на роботу не прийняли лікаря, якого звинуватили у всіх гріхах з цим допінгом. Його реабілітували у всьому, і я сказав керівникам клубу, що він мені потрібний, проте у відповідь почув категоричну відмову - лікаря, мовляв, тут не буде. Це мені сказали віце-президент Олександр Алімов і спортивний директор Олексій Злотоябко. Я пішов до президента, і Олександр Слободян відновив лікаря на посаді. Якби він мені відмовив, я б відразу написав заяву..."

"В осінній частині чемпіонату залишилося провести дві гри, після яких я вирішуватиму свою долю, оскільки з цими людьми я працювати не буду. У клубі я поки знаходжуся тільки тому, що хочу працювати з президентом і футболістами. Коли б не вони, ноги б моєї тут не було", - жорстко резюмував наставник "Оболоні".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Команда

Зараз ви читаєте новину «Максимов може піти з "Оболоні"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі