понеділок, 21 грудня 2009 13:54

Максимов залишив "Оболонь" і відправився рятувати "Кривбас"

Максимов залишив "Оболонь" і відправився рятувати "Кривбас"

Головний тренер столичної "Оболоні" Юрій Максимов прийняв пропозицію криворізького "Кривбасу" очолити цю команду і другу половину сезону працюватиме у Кривому Розі.

Нагадаємо, що "Кривбас" закінчив 2009 рік на останньому місці в Прем"єр-лізі і є головним претендентом на пониження у класі. Однак керівників клубу це не бентежить. Вони готові на сезон вилетіти в першу лігу, щоб перебудувати команду, позбутися дорогих легіонерів і створити боєздатний колектив.

Цю місію вони і хочуть покласти на Максимова, знайшовши можливість запропонувати йому кращі фінансові умови, ніж в "Оболоні". Для Максимова ця пропозиція надійшла дуже вчасно, тому що він не раз заявляв про своє бажання покинути клуб через незгоду з політикою керівництва "Оболоні".

А хто ж очолить "Оболонь"? Одним з основних претендентів на цей пост, швидше за все, буде Сергій Ковалець, що непогано проявив себе у ФК "Львів", а зараз очолює ФК "Олександрія". Без роботи знаходиться в Києві і інший перспективний молодий тренер – Олександр Хацкевич. На цей пост можуть претендувати і такі "зубри" тренерського цеху як Сергій Морозов і Олександр Іщенко.

Нагадаємо, що Юрій Максимов очолив "пивоварів" влітку минулого року, вивів їх у Прем"єр-лігу, а у своєму дебютному сезоні в еліті одразу піднявся з командою на 8-е місце (після 17 турів). До цього він тренував тільки столичний ЦСКА. Не виключено, що і "Кривбас" стане для Максимова проміжним етапом кар"єри, і в разі позитивних результатів йому запропонують очолити головну команду області – дніпропетровський "Дніпро".

За матеріалами ТСН, Динамомания

Зараз ви читаєте новину «Максимов залишив "Оболонь" і відправився рятувати "Кривбас"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі