пʼятниця, 13 квітня 2012 17:13

Магдалені Нойнер погрожували вбивством під час чемпіонату світу

Магдалені Нойнер погрожували вбивством під час чемпіонату світу
Магдалену Нойнер охороняли співробітники поліції у цивільному ФОТО: rusbiathlon.ru

Дворазова олімпійська чемпіонка з біатлону німкеня Магдалена Нойнер зізналася, що під час чемпіонату світу, який пройшов з 1 по 11 березня в Німеччині, на її адресу надходили погрози вбивства. За словами самої Нойнер, вона відчувала себе в безпеці, оскільки її постійно оточували співробітники поліції у цивільному. Про це повідомляє сайт видання Munchner Merkur.

Новини про погрози на адресу Нойнер з'явилися ще під час чемпіонату світу, але німецька біатлоніста підтвердила цю інформацію тільки по закінченні місяця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Маґдалєна Нойнер завершила кар'єру

На світовій першості в Рупольдингу Нойнер завоювала дві золоті медалі, одне срібло та одну бронзову нагороду. Після чемпіонату світу німкеня оголосила про завершення спортивної кар'єри.

"Я була шокована. Перед гонками намагалася думати тільки про найважливіше. Добре, що мене постійно охороняли люди в цивільному. Відчувала себе в безпеці", - наводить слова 12-кратної чемпіонки світу Munchner Merkur.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Біатлоністка Магдалена Нойнер може стати колегою Тимощука

Це не перший випадок, коли Нойнер стикається з погрозами на свою адресу. Два роки тому 44-річний чоловік піднявся на балкон будинку біатлоністки в її рідному місті Валлгау і почав зізнаватися в любові до спортсменки. Чоловік був затриманий поліцією і в лютому 2012 року був засуджений до трьох років тюремного ув'язнення умовно.

Зараз ви читаєте новину «Магдалені Нойнер погрожували вбивством під час чемпіонату світу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі