понеділок, 22 лютого 2021 09:57

Луческу традиційно "наїхав" на суддів

Луческу традиційно "наїхав" на суддів
Мірча Луческу підписав контракт із "Динамо" на два роки. Фото: ФК "Динамо"

Головний тренер "Динамо" Мірча Луческу прокоментував втрату очок своєї команди у матчі проти "Десни".

Румунський фахівець залишився незадоволений діями суддівської бригади.

"Багато тактичних фолів, багато наших атак зривали, незрозуміло, чому було так мало карток. Суперник руйнував наші атаки, усі ці моменти нервували наших футболістів, було складно грати. Багато пауз, суперник довго вводив м'яч у гру, усі ці моменти судді пропускали – додали декілька хвилин, хоча потрібно було додати 10.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: VAR врятував лідерство "Динамо"

Я багато чого не розумію. Чому Віктор Циганков отримав жовту картку? Він потрапив в "лещата" в штрафному майданчику, там був контакт, він не просив пенальті – навіщо давати картку, навіть якщо не було пенальті. Це контактний вид спорту. За що отримав жовту Віталій Миколенко? За те, що хотів швидше ввести м'яч у гру? Він просто вдарив м'ячем в землю, навіщо стільки жовтих давати? Ми не найгрубіша команда. У нас багато футболістів на жовтих картках, ми не тягнемо час і не робимо тактичні фоли. Незрозуміло. Ми – команди, яка хоче грати в атакувальний футбол. Мені здається, нас карають більше, ніж потрібно", - цитує Луческу офіційний сайт киян.

Мірча Луческу відомий своєю критикою суддів. Працюючи із "Шахтарем", він неодноразово висловлювався щодо упередженості українських арбітрів до його команди.

"Динамо" лідерує в чемпіонаті України. Команда Луческу випереджає "Шахтар" на одне очко. 25 лютого динамівці на виїзді проведуть матч-відповідь 1/16 фіналу Ліги Європи проти "Брюгге".

Зараз ви читаєте новину «Луческу традиційно "наїхав" на суддів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі