неділя, 21 лютого 2021 22:24

VAR врятував лідерство "Динамо"

VAR врятував лідерство "Динамо"
Віктор Циганков забив 9 м'яч в УПЛ. Фото: ФК "Динамо" Київ

У матчі 15-го туру УПЛ "Динамо" не змогло перемогти "Десну" - 1:1. Що потрібно знати про гру?

Мірча Луческу здивував складом. Не було в заявці Дениса Попова. Микола Шапаренко та Карлоса Де Пена опинилися на лаві запасних.

"Десна" мала кадрові проблеми. Через перебір карток не могли грати правий захисник Юхим Конополя та опорник Владислав Огіря.

"Динамо" відмовилося від контролю м'яча. Підопічні Луческу намагалися швидко переходити з оборони в атаку, пресингувати суперника або робити довгі передачі. Не дарма на лаві запасних залишився Шапаренко, який не помічник в такій грі.

"Десна" нічим не поступалася "Динамо". Команда Олександра Рябоконя нічим не поступалася підопічним Луческу. Навіть переважала у швидкості. На атаку суперників відповідали своєю, набагато гостріше контратакували. В позиційній атаці не дали киянами майже нічого зробити.

Жерсон Родрігес став невдахою матчу. Вінгер "Динамо" припускався багатьох помилок, не завжди відпрацьовував в обороні та не реалізував 2 хороших моменти.

Рябоконь виграв тренерську дуель у Луческу

Захист киян виглядав непереконливо. Пилип Будківський забив після помилки Іллі Забарного. Крім цього, в обороні динамівців вистачало інших похибок. Не зайвим по такій грі був би Попов.

"Динамо" врятувалося в кінці гри. За 3 хвилини до завершення матчу "Десна" залишилася в меншості. Вже в доданий до гри час Ігор Пасхал поставив пенальті після перегляду віде повтору.

Владислав Супряга міг стати героєм матчу. Захисник "Десни" в останній момент зняв м'яч із голови нападника "Динамо" на останніх секундах гри.

В Луческу не було ким посилити гру. Динамівцям потрібно було збільшувати темп гри, освіжити атаку, але Луческу провів тільки 2 заміни. Великого вибору гравців у нього не було.

Рябоконь виграв тренерську дуель у Луческу. "Десна" впоралася із пресингом та довгими передачами від суперника. Змогли закрити Циганкова та Буяльського. Динамівці не завжди встигали за швидкими атаками "Десни" та багато втрачали м'яч в середині поля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" переміг "Рух" у матчі з "лівим" пенальті

Після 15-ти турів УПЛ "Динамо" лідирує в таблиці. Команда Луческу має у своєму активі 34 очки. На одне менше у "Шахтаря". "Десна" посідає 4-те місце із 24-ма пунктами. Наступну гру динамівці проведуть 25 лютого в рамках Ліги Європи проти "Брюгге". Початок матчу о 22:00.

Зараз ви читаєте новину «VAR врятував лідерство "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі