четвер, 20 травня 2010 10:59

Луческу сватають у турецький клуб

Луческу сватають у турецький клуб

Згідно німецькому виданню Bild, президент стамбульського "Фенербахче" Азіз Йілдирим вже зв'язався з адвокатами Крістофа Даума з приводу суми компенсації при достроковому розірванні контракту, який у німецького фахівця закінчується в 2012 році.

У той же час Йілдирим вже переговорив з Мірчею Луческу і запропонував йому очолити команду замість Даума. Відзначимо, що це не перша спроба "Фенербахче" запросити румунського наставника "Шахтаря".

Рівно рік тому, коли "гірники" тріумфально перемогли на стадіоні "Шюкрю Сарачоглу" у фіналі Кубка УЄФА, представники стамбульського гранда всебічно фліртували з Луческу, надавши для його потреб лімузин. Луческу раніше тренував два інших турецьких гранда: "Галатасарай" (2000-2002) і "Бешикташ" (2002-2004).

"Фенербахче" втратив чемпіонство в останньому турі, зігравши внічию на своєму полі з "Трабзонспором" і тепер буде пробиватися до Ліги чемпіонів через складне сито кваліфікації.

Раніше, авторитетне видання "France Football" повідомляло, що боси "Бордо" теж хочуть бачити на тренерському містку наставника "Шахтаря".

На тижні стало відомо, що Лоран Блан залишає клуб - він або замінитб у збірній Франції Раймона Доменека, або очолить "Севілью". У зв'язку з цим керівництво "Бордо" почало пошуки нового тренера.

За матеріалами Террикон, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Луческу сватають у турецький клуб». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі