субота, 21 березня 2009 11:46

Ліга чемпіонів. Букмекери ставлять на перемогу Манчестер Юнайтед

Ліга чемпіонів. Букмекери ставлять на перемогу Манчестер Юнайтед
Біржа ставок Betfair назвала діючого володаря Ліги чемпіонів, англійський "Манчестер Юнайтед", головним фаворитом поточного сезону.

Перед початком жеребкування чвертьфіналу та фіналів, яке відбулося 20 березня в швейцарському Ньоні, шанси манкуніанців на повторення торішнього успіху розцінювалися як 3 до 1, а головним фаворитом вважалася іспанська "Барселона".

Проте після жеребкування, за підсумками якого "МЮ" в 1/4 фіналу зіграє з португальським "Порту", шанси команди Алекса Фергюсона підвищилися до 11/5. Шанси на перемогу португальського "Порту" — 59 до 1.
Практично не змінилися ставки на перемогу в Лізі чемпіонів "Челсі" та "Ліверпуля", які у чвертьфіналі зіграють між собою. На лондонців можна ставити з розрахунку 15 до 2, на мерсісайдців — 8 до 1.

Шанси "Барселони" на перемогу в турнірі тепер розцінюються як 3 до 1, а ось ставки на перемогу "Баварії", яка має зіграти з каталонцями у чвертьфіналі, — 17 до 1. Приблизно такі ж ставки були на "Баварію" і до 1/8 фіналу — на цій стадії мюнхенці знищили лісабонські "Спортінг" із загальним рахунком 12:1.

Нарешті, шанси лондонського "Арсеналу" на перемогу в Лізі чемпіонів оцінюються як 8 до 1, так само, як і у "Ліверпуля". Значно більше грошей можна заробити у разі перемоги в турнірі іспанського ФК "Вільярреал", ставки на який приймаються з розрахунку 31 до 1. Англійський та іспанський клуб зіграють у чвертьфіналі між собою.

"Думаю, вболівальники "Челсі" та "Ліверпуля" лише нервово розсміялися, дізнавшись, що їх командам знову гратимуть між собою в Лізі чемпіонів, як і в попередні роки, а ось фанали МЮ вже передчувають легкий шлях своїх улюбленців у фінал", - прокоментував прес-аташе Betfair Майкл Робб.

mediaplex.com, uefa.com, livesport.ru
Зараз ви читаєте новину «Ліга чемпіонів. Букмекери ставлять на перемогу Манчестер Юнайтед». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі